nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verzendinformatie

 

Verzendinformatie


Wij verzenden uw bestelling binnen 48 uur met uitzondering van de Zondag en feestdagen. Voor het verzenden van uw pakket maken wij gebruik van MyParcel. De bezorging wordt door PostNl verzorgd. Na het verzenden van uw bestelling ontvangt u van ons Track & Trace informatie en kunt u uw pakket volgen.

Wij verzenden binnen Nederland en de meeste landen binnen Europa. De vermelde prijzen in de webwinkel zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Nederland:
Normaal pakket (100 x 70 x 58 cm - max 23 kg)      € 5,95
Extra groot pakket (175 x 78 x 58 cm - max 30 kg)  € 8.95

België en Duitsland:
Normaal pakket (100 x 70 x 58 cm - max 23 kg)      € 9.95
Extra groot pakket (175 x 78 x 58 cm - max. 30 kg) €12,95

Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Verenigd Koninkrijk:

Normaal pakket (100 x 70 x 58 cm - max 23 kg)      € 14,95
Extra groot pakket (175 x 78 x 58 cm - max. 30 kg) €17,95

Finland, Ierland, Portugal en Zweden

Normaal pakket (100 x 70 x 58 cm - max 23 kg)      € 17,95
Extra groot pakket (175 x 78 x 58 cm - max. 30 kg) € 20,95


Bezoekers uit andere landen verwijzen wij graag door naar onze Etsy winkel!
 

Grote en/of zware artikelen

Grote en/of zware artikelen die niet verzonden kunnen worden met de post, zijn vermeld als afhaalartikel. Na bestelling kunt u via het contactformulier een afspraak maken om uw bestelling op te halen. Artikelen dienen binnen 3 weken te worden opgehaald.  Afspraken kunnen elke werkdag en op zaterdagen gepland worden.

 

Retouren/ Herroepingsrecht


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – onbeschadigd en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@heikenshabitat.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzondering herroepingsrecht
Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt  worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.