nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Privacy Policy

Hier vindt u de Privacy Policy van Heikens Habitat. In deze Privacy Policy wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens die worden verzameld wordt omgegaan.

Heikens Habitat - Remus 144 - 3962KZ Wijk bij Duurstede - KVK75288451

 


Heikens Habitat zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden er voor zorg dragen dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw gegevens enkel gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Heikens Habitat zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen. Uitsluitend kunnen de gegevens aan derden ter beschikking worden gesteld, indien zij direct betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Waarom en welke persoonlijke gegevens verwerken wij?

 

Bestelling
Om een bestelling bij Heikens Habitat te plaatsen verwerken we noodzakelijke gegevens van u. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kunnen wij de betreffende dienst niet aanbieden. Wij hebben uw voornaam, (voorletter(s), achternaam, adres, woonplaats en gekozen betaal- en verzendmethode nodig om uw bestelling te bezorgen.

 

Contact
Neemt u via het contactformulier of e-mail contact met ons op dan vragen wij enkel de benodigde gegevens om een vraag te kunnen beantwoorden, zoals uw naam en e-mailadres.

 

Nieuwsbrief
Uw e-mailadres en voornaam (voorletter(s) worden opgeslagen bij aanmelding voor de nieuwsbrief. Deze gegevens worden alleen gebruikt om u de nieuwsbrief te kunnen toesturen.

 


Welke gegevens gebruiken derden van u?
Voor het bezorgen van artikelen en overige activiteiten, krijgen we hulp van derden. Voor zover deze derden uw gegevens verwerken in opdracht Heikens Habitat, doen ze dat als verwerker. Alle afspraken over beveiliging, geheimhouding en uw rechten zijn opgenomen in de overeenkomsten die we met deze derde partijen hebben gesloten.

 

 

We werken samen met derde partijen die ons helpen met de volgende diensten:
 

1. CCVshop - Voor hosting en uitvoering van de Heikens Habitat webwinkel gebruiken wij de diensten van CCVshop. Alle gegevens die u achterlaat in de webwinkel, via het contactformulier en bij het afrekenen via CCV Pay worden opgeslagen op de servers van CCVshop.
 

2. MyParcel -Voor het verzenden van de door u bestelde artikelen gebruiken wij nde diensten van MyParcel. Zij verwerken uw NAW gegevens alleen voor het bezorgen van het pakket.
 

3. Google Analytics - Heikens Habiatat gebruikt Google Analytics voor het verzamelen van gegevens om de webwinkel te verbeteren. Informatie zoals de bezoekersaantallen, populaire pagina’s, klikgedrag en duur van webwinkel bezoek. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens.

 

Heikens Habitat geeft uw persoonsgegevens nooit aan andere bedrijven of instellingen.

Alleen als we het wettelijk verplicht zijn verstrekken we gegevens aan: toezichthouders, fiscale autoriteiten en opsporingsinstanties, zoals politie en openbaar ministerie.

 

 

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Heikens Habitat gebruikt deze cookies om bezoekers te herkennen bij een volgend bezoek. Deze cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze webwinkel en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. U kunt uw browser ook zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Heikens Habiatat geen cookies ontvangt.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 15 van de AVG). Als u wilt weten welke persoonsgegevens Heikens Habitat van u verwerkt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens-overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@heikenshabitat.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw id of paspoort met het verzoek mee te sturen. Maak in de kopie uw pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort) paspoortnummer en Burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren binnen vier weken, op uw verzoek.

Wij willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Heikens Habitat neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via

 

 

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Heikens Habiatat, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie

 

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. De huidige Privacy Policy is voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2019. U kunt de meest actuele versie van de Privacy Policy vinden via de link in het menu van onze website.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.